KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

 

Kuka tahansa voi ehdottaa ehdokkaan ehdotuslomakkeen kautta, jonne ehdotetuista YouTube-vaikuttajista CAF Asiantuntijaraati valitsee finalistit. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta sulkeutuu 31.7.2020, eli täytä hakemus itsesi tai mielestäsi voiton ansaitsevan vaikuttajan puolesta asap! Ehdokkuutta voi hakea yhteen tai useampaan kategoriaan. 

 

3.8.2020 julkaistavat finalistit kutsutaan 28.8.2020 tapahtuvaan Gaalaan Kulttuuritehdas Korjaamolle jännittämään kisan lopullisia voittajia, nauttimaan mukavasta illasta ja viihtymään.

 

SÄÄNNÖT

  • Ehdolla olevien sisältöjen tarkasteluaika on 1.8.2019 - 31.7.2020

  • Vaikuttajien työtä arvioidaan kokonaisuuksina “VUODEN KATSOTUIN VIDEO” ja “MERKITTÄVIN VIDEO” -kategorioita lukuun ottamatta, joissa ehdokkaina on yksi video.

  • Ehdokkaan on oltava aktiivinen ja tarkasteluaikana säännöllisesti sisältöä tuottanut henkilö/kanava.

  • Monipuolisista alan asiantuntijoista koostuva raati valitsee kilpailun finalistit ja voittajat kategoriakohtaisesti perustuen seuraaviin edellytyksiin ja valintakriteereihin:

FINALISTIEN JA VOITTAJIEN VALINTA

 

VUODEN VAIKUTTAJA

Kategoriassa palkitaan henkilö/kanava, joka on tehnyt tarkasteluaikana merkittävän yhteiskunnallisen vaikutuksen ja kyennyt vaikuttamaan merkittävällä tavalla suureen yleisöön. Tarkastelussa otetaan huomioon mm. ansaittu media, aihevalinnat & herätetyn keskustelu määrä.

 

VUODEN TULOKAS - palkintoa jakamassa Roni Back!

Kategoriassa palkitaan henkilö/kanava, joka on tehnyt näyttävimmän sisääntulon suomalaiseen YouTube-maailmaan ja/tai genreen tarkasteluaikana. 

 

VUODEN KUVAUS JA EDITOINTI

Kategoriassa palkitaan henkilö/kanava, joka on säännöllisesti tuottanut tarkasteluaikana erityisen laadukasta videosisältöä. Tarkastelussa otetaan huomioon mm. kuvanlaatu, äänenlaatu, värimäärittely, efektit, kuvaustekniikat ja ratkaisujen luovuus. 

 

VUODEN PODCAST

Kategoriassa palkitaan henkilö/kanava, joka on julkaissut YouTubeen parasta Podcast-sisältöä. Podcastin suosion, kekseliäiden aiheiden ja ohjelman yleisen merkittävyyden lisäksi tarkastelussa annetaan painoarvoa myös videon mahdollisuuksien hyödyntämiselle.

 

VUODEN VIENTIKANAVA

Kategoriassa palkitaan kanava, joka on onnistunut tarkasteluaikana ponnistamaan kansainväliselle areenalle ja kyennyt luomaan laajan ja sitoutuneen kansainvälisen yleisön.

 

YLEISÖN SUOSIKKI

Kategoriassa palkitaan yleisön suosikki xxxx linkin takaa löytyvän yleisöäänestyslomakkeen kautta! 

VUODEN ESIINTYJÄ

Kategoriassa palkitaan henkilö, joka pitää yleisön otteessaan taiteenlajista riippumatta. Kaikki suomalaiset tubettajat ovat ehdolla.

MERKITTÄVIN VIDEO

Kategoriassa palkitaan yksittäinen video, joka onnistui luomaan tunteita, trendejä tai memejä, herättämään keskustelua, ja joka tullaan muistamaan vielä pitkään.

 

VUODEN YRITTÄJÄ

Kategoriassa palkitaan henkilö/kanava, joka on kyennyt hyödyntämään YouTubea kekseliäällä tavalla osana yritystoimintaansa esim. osana markkinointia, myyntiä tai asiakaspalvelua. 

 

VUODEN INSPIROIJA

Kategoriassa palkitaan henkilö/kanava, joka on luonut säännöllisesti inspiroivaa sisältöä, joka innostaa rohkeudella, positiivisella asenteella, sisulla tai muulla keinolla ja saa yleisönsä ylittämään itsensä tavalla toi toisella.

Lopuissa eli genrekohtaisissa kategorioissa palkitaan genressään parhaiten tarkasteluaikana onnistunut kanava. Kriteereitä mm.: sisällön säännöllisyys, tuotannon laatu, vuorovaikutus omassa yhteisössä, kanavan kasvu ja tavoitetun yleisön laajuus.

VUODEN PELIKANAVA

VUODEN OPETUSKANAVA - palkintoa jakamassa Creator Awards Finlandin virallinen tukija Haaga-Helia

VUODEN HUUMORIKANAVA

VUODEN LIFESTYLE KANAVA

VUODEN VLOGIKANAVA

VUODEN VIIHDEKANAVA

VUODEN AIHEKANAVA

VUODEN URHEILUKANAVA

VUODEN RUOKAKANAVA

VUODEN PERHEKANAVA

yhteistyössä_gold.png
hh_cmyk_nega_eng_ilman_ltd.png
umg_logo_iso_valk.png