top of page
Statue_section_02 (1).png

GAALAN TUOMARISTO

Gaalan voittajat valitsee raati, joka koostuu yhteensä 15 monipuolisesta asiantuntijasta

Raadin asiantuntijat analysoivat ehdokkaita mm. seuraavien kriteerien valossa: Sisällön laatu, säännöllisyys, yleisön sitoutuneisuus, vaikuttajan suosio, monikanavaisuus, kaupallistaminen, jne


Tarkat valintakriteerit löydät Creator Awards Gaalan säännöistä

ALI JAHANGIRI / Stand up -koomikko

Ali Jahangiri on tullut tutuksi lukuisista televisio ohjelmistaan sekä yhteiskunnallisesti valveutuneesta esityksistään lavoilla sekä sosiaalisessa median kanavissa. Ali Jahangiri on ensimmäinen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahaston palkinnon saanut Stand up -koomikko. Hänet palkittiin silmiä avaavasta ja rajoja rikkovasta komiikasta.

INNA-PIRJETTA LAHTI / Toimitusjohtaja @ Ping Helsinki

Inna-Pirjetta Lahti on vastuullisen strategisen vaikuttajamarkkinonnin edelläkävijä ja kasvuyritys PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja. 

 

Inhimillisyys, ilmiöt ja osallistaminen ovat osa rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin uskovan yrittäjän dna:ta.

 

Hän uskoo, että tuloksellinen vaikuttajayhteistyö kunnioittaa ja palvelee kaikkia osapuolia ja perustuu aitoihin kohtaamisiin ihmisiltä ihmisille. 

 

Inna-Pirjetta on ollut merkittävässä roolissa somevaikuttajien yhteiskunnallisen vastuun kehittämisessä sekä ideoimassa ja toteuttamassa useita ilmiöiksi kasvaneita vaikuttajamarkkinoinnin hankkeita. Hän uskoo, että sananvapauden lisäksi tulee keskustella myös sananvastuusta ja hän on ollut mukana kehittämässä somevaikuttajien ja yritysten yhteistä eettistä koodistoa PING Ethicsiä.

MARIANNE LEHIKOINEN / Somevaikuttaja, yrittäjä, valmentaja

Sosiaalisen median konkari, vaikuttaja, Career girl -yhteisön perustaja, toimitusjohtaja ja äiti. Missiona auttaa nuoria naisia tekemään urallaan sen, mihin muut eivät uskoneet heidän pystyvän.

KAROLIINA TUOMINEN / Radiojuontaja, somevaikuttaja

Radiojuontaja ja somevaikuttaja. Karoliina on tullut tunnetuksi sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan huumorivideoista ja julkkisten kuvien parodioinnista. Hän toimii juontajana HitMixin Aamussa yhdessä Jussi Ridanpään kanssa.

MIKA TOLVANEN / Vaikuttajamanageri

Tolvanen on työskennellyt kotimaisen vaikuttajamarkkinoinnin parissa alan alkumetreiltä lähtien ja luonut uraa mm. tunnettujen YouTube-tähtien managerina.

MONA BLING / Somevaikuttaja, toimittaja, monimuotoisuuskonsultti

Palkittu somevaikuttaja, toimittaja ja monimuotoisuuskonsultti. Suomalainen transpioneeri, joka on nähty ensimmäisenä transtaustaisena naisena Image-lehden kannessa. Bling on tullut tunnetuksi feminismiä ja yhteiskunnan ongelmia raikkaalla tavalla käsittelevästä Kroonisesti ärhäkkä -podcastista, jota hän juontaa Irene Naakan kanssa. Mona Blingin esikoisteos, transsukupuolisuutta käsittelevä tietokirja "23 transmyyttiä – totta ja tarua transihmisistä" ilmestyy keväällä 2022.

JESSICA BENISSAN / Senior PR & Influencer Marketing Manager @ Mellakka

Nuoresta iästään huolimatta Jessica on luonut pitkän uran PR-alalla, mistä viimeisimmät 1,5 vuotta hän on viettänyt Mellakka Helsingillä Senior PR & Influencer Marketing -managerina. Vahvuudet ovat luovat kampanjakonseptit ja out of the box -ajattelutapa, jonka kautta Jessica voi ennakoida alan trendejä ja vaikuttajaskenen uusia tulokkaita.

EETU RÄISÄNEN / Creative Director @ Arcelevn

Suunnittelija.

PATRICK LINDHOLM / Head of Creative @ Sony Music

MIKAEL SUNDBERG / Somevaikuttaja

JOEY PALMROOS / Video- & valokuvaaja, somevaikuttaja

TUURE BOELIUS / Artisti, somevaikuttaja

TOMI KAUKINEN / Puhuja, sarjayrittäjä

LASSE LAAKSONEN / Toimitusjohtaja @ Boksi

MARIA KUUTSA / Senior Content Strategist @ TBWA

KATARIINA OLLARI / Creative @ TBWA

Useissa mainosalan kisoissa palkittu luova suunnittelija, joka keskittyy mainostoimisto TBWA\Helsingissä erityisesti sosiaaliseen mediaan ja vaikuttajiin liittyviin konsepteihin. Katariinan tavoitteena on tehdä huomiota herättäviä kampanjoita, jotka disruptoivat ja rikkovat alan konventioita.

bottom of page